43. CURSUS TAS MAKEN VAN LEER VOORJAAR VRIJDAG

Als cursus 40, maar dan op vrijdag in het voorjaar.

In deze cursus maak je een eigen leren shopper, een tas helemaal naar jouw smaak.
In 3 intensieve lessen van 3 uur leer je de basisprincipes van het leer verwerken; hoe werk je vanaf een patroon, hoe snij en schalm je leer, hoe werk je op een professionele machine, welke fournituren gebruik je, welk leer is waar geschikt voor. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van max. 4 deelnemers. Er is daardoor veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
Na de cursus ben je in staat om op professionele wijze te werken met leer, begrijp je de principes van het maken van een tas vanaf patroon en kun je goed omgaan met de machines. En natuurlijk ga je na les 3 naar huis met je eigen handgemaakte tas.
De lessen vinden plaats in de Leerwerkplaats, het professionele leeratelier in Leusden. Het cursusgeld is inclusief cursusmap, hulpmaterialen (o.a. garen, tape, drukkers, holnieten, gespen), gereedschap, koffie en thee. Hou rekening met evt. enige extra kosten voor leer en fournituren. De hoogte van deze kosten bepaal je zelf, maar kunnen zeker laag blijven als je van recyclen houdt. Op de Leerwerkplaats doen wij dat ook graag. Bij ons kun je recycle leer en nieuw leer kopen. Zelf je eigen leer meebrengen kan natuurlijk ook.

Afhankelijk van het te gebruiken materiaal bedragen de materiaalkosten minimaal € 5,00 en maximaal € 25,00

3 vrijdagochtenden van 10.00 – 13.00 uur

9/3, 16/3, 23/3
o.l.v Jacqueline Hakkenberg
kosten € 112,50 (excl. materiaalkosten)  
locatie Atelier Zhak, Olmenlaan 8, Leusden,1e etage
inlichtingen cursusinhoud Jacqueline Hakkenberg: 06 28 17 11 79
inlichtingen organisatie Alexander Artz: 06 20 73 69 77

   
Inschrijven niet mogelijk: Deze cursus is vol.


© 2018 Latent Talent