Inschrijven

U kunt zich via deze website direct inschrijven voor een cursus 2017/2018. U vindt bij de cursusinformatie een link om u direct online in te schrijven. Let hierbij op dat er nog 'beschikbaar' naast de cursus staat in het overzicht. Wilt u zich liever niet via de website inschrijven? Dan kunt u kunt u via het contactformulier een machtiging aanvragen.

Gedurende het hele seizoen kunt u zich inschrijven, maar OP = OP. Uw inschrijving is alleen geldig bij een volledig ingevuld webformulier. U ontvangt een bevestiging per e-mail van uw inschrijving.

U kunt dus NIET:
• cursusgeld overmaken
• telefonisch opgeven
• persoonlijk storten bij bank of postgiro

Verder geldt
• Aanmelden voor een cursus verplicht tot betalen, ook als u de lessen niet of slechts gedeeltelijk bijwoont. Het inschrijfformulier, zowel schriftelijk als online, is tevens een machtiging voor uw betaling. Latent Talent zal het bedrag van de activiteit van uw bankrekening afschrijven. U ontvangt geen bevestiging dat de activiteit doorgaat. Gaat de activiteit niet door dan ontvangt u daarover ongeveer 10 dagen voor aanvang bericht.
• Wij adviseren u eventuele materialen niet eerder dan een week voor aanvang van de activiteit aan te schaffen
• Latent Talent behoudt zich het recht voor om een activiteit te annuleren bij onvoldoende belangstelling of door onvoorziene omstandigheden. Het eventueel geïnde cursusgeld wordt uiteraard teruggestort.
Algemene informatie
• Tijdens de schoolvakanties zijn er, op een enkele uitzondering na, geen activiteiten.
• De teksten in de folder en op de website zijn onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat een locatie, datum of aanvangstijd moet worden gewijzigd.
• Latent Talent kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan of vermissing van eigendommen van de cursisten.
• Inschrijvingen worden behandeld in volgorde van ontvangst van de machtiging.
Deelname / annulering
Zonder tegenbericht kunt u er vanuit gaan dat uw cursus doorgaat en dat u (zodra uw machtiging bij ons binnen is) aan de cursus kunt deelnemen. Mocht de cursus vol zitten of onverhoopt niet doorgaan, krijgt u hier uiteraard bericht van. Bij annulering van de cursus wordt de incasso ook niet geïnd. Mocht u geen bericht hebben ontvangen, dan kunt u er dus vanuit gaan dat uw cursus doorgaat. Let op de eerste lesdatum.
Iets niet duidelijk?
Bel dan met de contactpersoon, die bij iedere cursus vermeld wordt of gebruik het contactformulier.
Wilt u weten of er nog plaatsen beschikbaar zijn voor een cursus of uzelf inschrijven voor een cursus?
Kijk dan op de pagina cursus-aanbod.

Latent Talent is niet aansprakelijk voor eventueel door de cursisten te lijden lichamelijke en /of materiële schade.


Vind Latent Talent leuk op facebook!Volg Latent Talent ook via Leusden connect!
© 2017 Latent Talent