Latent Talent ‘coronaproof’ op de locaties!

Het afgelopen seizoen werd abrupt beëindigd vanwege het corona virus. Een vreselijke tijd en nog steeds worden we geconfronteerd met de 1,5 meter afstand en de overige regels van het RIVM.

Toch hebben wij, als Werkgroep van Latent Talent, niet stil gezeten. Alle locaties waar we een cursus, workshop of lezing willen organiseren hebben we persoonlijk gecontroleerd op alle noodzakelijk te nemen maatregelen. Hoeveel mensen kunnen er maximaal in de zalen, zodat niemand “last” heeft van elkaar en veilig zijn/haar cursus kan volgen.

De Marcuskerk, waar we schilderlessen en taalcursussen geven hebben we gecontroleerd met een paar docenten en alle ezels opgezet en de tafels erbij gezet om te kijken of we genoeg ruimte tussen de ezels had- den. Dat is gelukt. We hebben de aantallen cursisten wat verkleind in diverse zalen, zodat u ongehinderd de lessen kunt volgen.

We hebben weer een gevarieerd programma in elkaar gezet en hopen dat er iets bij zit dat u aantrekt. Nieuw zijn een paar cursussen van de Leerwerkplaats, waarbij Jacqueline zelfs een weekend cursus organiseert. Ook het “blockprinten” in de Volmolen in Amersfoort is nieuw. De Volmolen is een katoendrukkerij waar u kennis kunt maken met katoendrukken...

Helaas geen specifieke lezingen dit najaar! We vonden dat toch iets te ver gaan en om in een zaaltje te gaan zitten met een paar man, ver uit elkaar, leek ons geen goed idee. Wel hebben we opnieuw Ida Kuijk, Ester Janssen, Marja van ’t Wel en Berna de Jong bereid gevonden om een avond of middag te organiseren voor relatief kleine groepen.

Kijk in op deze website of anders in dit kleurrijke boekje!

Ook nieuw zijn de kinderbijeenkomsten van Annemiek Koopmans in de Smederij. Zij zal kinderfilosofie, faalangst en weerbaarheid en kinderyoga onder de aandacht brengt. Steven McGowan komt praten over een veiligheidsgevoel in de wijken in Leusden. Hij is tenslotte een van onze wijkagenten, die hier alles over weet. Zeer informatief!

Nieuw bij de schilders is Lida Meines, een portretschilder, die u ook de fijne kneepjes wil bijbrengen en niet te vergeten Linda de Wit, die dit jaar ook aquarelleren brengt. Weer een hele andere kijk op schilderen, dan u van ons gewend bent.

Bij de talen ziet u weer vele bekende gezichten, maar nieuw in ons cursusboek zijn de taallessen Portugees van Dina Weening en wat denkt u van Chinese taalles- sen? Gegeven door An Hong.

De uitvoerige beschrijving van alle cursussen staat op deze website. Daar kunt u ook een van uw favoriete cursussen boeken! Veel plezier dit jaar!

Namens de Werkgroep, Alexander Artz

coronapictogrammen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte