Opnieuw is het Latent Talent team erin geslaagd om een prachtig programma voor het nieuwe seizoen te maken. De twee voorgaande jaren waren best moeilijk door de corona, maar met vallen en opstaan zijn er toch nog een heleboel cursussen, workshops en lezingen doorgegaan. Helaas zijn er ook prachtige cursussen uitgevallen en waren niet alle lezingen zo druk bezocht als we verwacht hadden. Desondanks kijken we met een goed gevoel terug op het afgelopen seizoen.

Dit seizoen laat opnieuw een aantal nieuwe cursussen, lezingen en workshops zien en daar zijn we blij mee. Er is weer genoeg aanbod voor eenieder op vele vlakken. Heel blij zijn we ook met opnieuw een schildercursus voor kinderen, omdat wij van mening zijn dat kinderen heel creatief moeten zijn of worden. Een hele mooie houtcursus waar u uw creativiteit kwijt kunt en schitterende eigen producten kunt maken, naast de bestaande hakken & gutsen cursus die al jaren een succes is. Als u van een biertje houdt, raden wij u de rondwandeling door Amersfoort aan met afsluitend een rondgang in de brouwerij met een biertje uiteraard bij de Drie Ringen. U kunt leren bridgen bij ons, filmen met uw telefoon door enthousiaste filmers van de Eemfilmers en als u iets over Boeddha wilt weten, raden wij u zeker aan naar de lezing van Jeroen Hoekstra te gaan, die ook nog meer te vertellen heeft.

Te veel om op te noemen om ook het nieuwe seizoen weer actief te zijn bij een van de leuke, interessante cursussen van Latent Talent. Meld u snel aan op de website van latenttalent.org. We wensen u veel plezier bij het volgen van een voor u interessant onderwerp.

Alexander Artz

Namens de werkgroep