Latent Talent gaat samenwerken met Volksuniversiteit Amersfoort

Latent Talent Leusden heeft besloten te gaan samenwerken met Volksuniversiteit Amersfoort. Dit houdt in dat we voor het komend cursusseizoen een gezamenlijke cursuskrant uitbrengen waarin de cursussen van beide organisaties vermeld staan. Deze cursuskrant zal in zowel Leusden als in Amersfoort verspreid worden. Hierdoor kunnen we samen een veel breder cursusaanbod aanbieden. De cursuskrant zal op 6 september samen met de Leusder Krant (en in Amersfoort met de Stad Amersfoort) in de bus vallen. 

Gele Boekje

Een en ander betekent dat het bekende Gele Boekje met ons cursusaanbod niet verspreid zal worden.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk

Ook komend cursusseizoen hebben we weer een gevarieerd aanbod aan cursussen. Een aantal, zoals schilderen en de talencursussen, staan traditiegetrouw weer op het programma, maar er zijn ook een paar nieuwe cursussen bijgekomen.

U vindt het cursusaanbod op onze website.

In de komende tijd zullen nog een aantal cursussen en lezingen aan ons programma toegevoegd worden. Middels onze nieuwsbrief en onze website houden we u op de hoogte!

Grootste cursusaanbod ooit

Samen met Volksuniversiteit Amersfoort is het totale curusaanbod groter en breder dan ooit! Zo bieden we samen cursussen in maar liefst 13 verschillende vreemde talen aan. En verder diverse cursussen op creatief gebied, zoals schilderen, bonsai boompjes kweken, culinaire cursussen, Japanse kerststukjes maken, Kortom te veel om op te noemen.

Cursussen Volksuniversiteit Amersfoort

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF