Het afgelopen cursusseizoen werd uiteindelijk abrupt beëindigd vanwege de steeds strenge wordende Covid-19 maatregelen. Een vreselijke tijd en nog steeds worden we geconfronteerd met de 1,5 meter afstand en de overige regels van het RIVM.

Er gloort nu weer hoop voor betere tijden met, per medio mei, al ruim 7 miljoen gevaccineerden. En er komen er dagelijks duizenden gevaccineerden bij.

Reden genoeg om het nieuwe cursusseizoen 2021 – 2022 met vertrouwen tegemoet te zien.

Openingsplan naar heropening van de samenleving

Als alles volgens het door het RIVM/ Overheid opgestelde plan “Openingsplan naar een heropening van de samenleving” volgens planning gaat verlopen, mogen vanaf 7 juli (Stap 5) weer groepsgroottes van 100 personen binnen worden ontvangen. De volgende stap is “Stap 6”, waarbij alle Covid-19 maatregelen worden losgelaten. Dan is de samenleving weer terug naar “normaal”.

Cursusseizoen 2021 – 2022

Als Werkgroep van Latent Talent, hebben we ondertussen niet stil gezeten. We zijn druk bezig geweest om weer een gevarieerd cursusprogramma samen te stellen: de welbekende schilder- en tekencursussen, yogacursussen, computercursussen, houtbewerkingcursussen, kunst- en cultuurcursussen, cursussen voor persoonlijke ontwikkeling en de taalcursussen staan weer in het programma. We zullen ook veel aandacht besteden aan lezingen, die qua onderwerpen u zeker zullen aanspreken. En we gaan ook dit nieuwe seizoen meer doen in de natuur. Vogels kijken en hun geluiden leren kennen. Wild, wat bestaat er zo aan wild in Nederland, de vleermuizen, een wandeling met een boswachter.

Een opnieuw zeer gevarieerd programma waarop u vanaf nu alvast uw plekje voor een nieuwe cursus kunt reserveren.

Binnenkort kunt u tevens het bekende gele boekje weer in uw brievenbus verwachten. De gele posters langs de toegangswegen in Leusden zullen u dan ook weer opvallen.

Vanzelfsprekend houden wij u weer op de hoogte van al de ontwikkelingen via de website, Facebook en de digitale nieuwsbrief

We zien wij u graag weer op een Latent Talent cursus in het komende najaar. 

Met vriendelijke groetenNamens de Werkgroep,
Alexander Artz

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte