1. IK ROUW VAN JOU

rouwverwerking
€ 62,00

5 plaatsen beschikbaar
Inschrijven

“Verdriet is als een vingerafdruk: voor iedereen herkenbaar en toch zijn geen twee vingerafdrukken gelijk.” (Manu Keirse)

Heb je een dierbare verloren en lijkt de tijd van rouwen niet over te gaan? Of heb je het juist weggestopt en wil je er nog eens naar kijken? Ook is het al jaren geleden dat je een dierbare hebt verloren en heb je de draad van het leven weer opgepakt, nog steeds kun je lijden aan het verlies.  

Tijdens de cursus reiken we informatie en verschillende werkvormen aan. We nodigen je uit om je eigen ervaringen, gevoelens en gedachten te onderzoeken en – als jij daar aan toe bent –  te delen met anderen. Het kan al erg helpen om je ervaringen te bespreken met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. 

We geven handvatten om met je verlies om te gaan en mogelijk brengen medecursisten je ook een stap verder in je proces van verwerken en weer verder gaan. 

Thema’s die aan de orde komen:

  • Rouw en rouwverwerking
  • Emoties en gevoelens op het spoor komen aan de hand van beeldende expressie
  • Onbegrip vanuit je omgeving
  • Hoe betrek je kinderen/ dierbaren bij je verdriet?
  • Zorgen voor jezelf
  • Toekomstperspectief

Meebrengen: niets

6 x Dinsdagmiddag 15:00 - 16:30 uur
Data:  26/10, 2/11, 9/11, 16/11, 23/11, 30/11

Locatie: Wijkkamer Alandsbeek

Docent: Anette Sprotte en Fleur de Velde Harsenhorst

Inlichtingen cursusinhoud: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte