2. VERBOUWWOW, VERBOUWEN, HOE DOE JE DAT?

€ 75,00

7 plaatsen beschikbaar
Inschrijven
Verbouwing voorbereiden, hoe doe je dat?
Wil je je huis graag veranderen en verbouwen? Hoe pak je dat dan aan? 
Tijdens deze workshop leer je stapsgewijs hoe je een plan maakt voor een verbouwing en hoe je de voorbereiding hiervan aanpakt. 
Bekijk de mogelijkheden van je woning; wil je bijvoorbeeld een grotere keuken wat doe je dan? Scan de plattegrond onder begeleiding van een specialist en zie welke mogelijkheden er zijn bijvoorbeeld; uitbouwen, keuken en woonkamer wisselen, een muur uitbreken of is alleen het veranderen van de indeling al prima. Doe je eigen woonscan en optimaliseer zelf je plattegrond.
  
Doe mee aan deze inspirerende workshop, we laten je door middel van een presentatie en voorbeeldmateriaal zien wat belangrijk is bij het bedenken, tekenen en voorbereiden van je verbouwing. 
Je leert een bouwtekening lezen en een plattegrond op schaal tekenen met behulp van een schaal liniaal. Hoe maak je een goed onderbouwd plan om je twijfels om te zetten in actie. Je leert omdenken zodat je het optimale uit je woning kunt halen! 
Laat je ook inspireren op de website www.avanwee.nl

 

Mogelijke vervolg workshops zijn:

• Interieurontwerpen• Kleur in huis

 

Meebrengen: Indien je zelf tekenpotlood en/of schaalliniaal hebt, mag je dit mee nemen.

  Eigen bouwtekening en/of plattegrond van je woning mag je mee nemen.

Materiaalkosten: €5,00 per persoon

 

1 vrijdagmiddag van13.00 - 16.00 uur

Datum: 25/10

 

Locatie: Olmenlaan 8

Docent: Annelies van Wee en/of Joost Bongers

Inlichtingen cursus: 06-21940794 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte