6. ONDERZOEK JE WORTELS

€ 175,00

8 plaatsen beschikbaar
Inschrijven
In deze cursus ga je zelf op zoek naar de verhalen van jou en jouw familie. Welke betekenis hebben deze verhalen voor je?
We maken een geneagram, een schematische weergave van jouw familie en de onderlinge verbanden. Door het maken van het geneagram krijg je een andere kijk op jouw wortels. Patronen en verhalen kunnen ineens naar voren komen doordat het op papier voor je ligt.
We zullen ook kennis gaan maken en gaan werken met het fotoverhaal en met verhalendragers. Met welke verhalen voel je je verbonden, welke blijven je bij? Wat vertellen deze verhalen over jou?
Deze cursus is praktisch en onderzoekend èn er is in deze cursus ruimte om verhalen met elkaar te delen. Daarnaast zal ik je vragen om enkele opdrachten thuis uit te werken of op te pakken.
Het kan zijn dat er gaandeweg vragen ontstaan over feiten en data. Wil je die verder onderzoeken kijk dan bij de cursus Stamboomonderzoek voor beginners.

 

5 lessen op dinsdagavond van 19.30 - 21.30 uur

Data: 17/9, 24/9, 1/10, 8/10, 15/10

 

Locatie: Geulwijk 16

Docent: Marjan van Kleef-Klaverdijk

Inlichtingen cursus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte