8. WORKSHOP FOTOGRAFIE VOOR VOLWASSENEN

€ 75,00

De inschrijving is gesloten

Heb jij passie voor fotografie of heb je al een tijdje een mooie spiegelreflex camera maar wil je toch een stap verder? Dan is deze workshop iets voor jou! In de workshop gaan we ons vooral richten op Natuur fotografie en Macro fotografie. Maar voor dat wij zo ver zijn zullen we eerst een theorie avond hebben waarbij u alles leert over fotograferen in de manual stand van je camera. We zullen de verschillende instellingen behandelden en er zullen verschillende tips worden besproken als het gaat om fotograferen in de natuur! Dag twee zullen we gezamenlijk op pad gaan in het bos om onze kennis toe te gaan passen en prachtige foto`s te gaan schieten! Terwijl we lekker bezig zijn met fotograferen in de natuur zal u uitleg krijgen en kunt u terecht voor vragen en tips. Ook zal er tijdens de workshop veel worden verteld over de natuur. Wat fotografeert u nu eigenlijk? Of hoe krijg ik nou een libelle goed op de foto? Die vragen worden voor u beantwoord! Tot op de workshop!

 

2 ( 1x theorie + 1x praktijk) lessen

Data: woensdag 23/10 theorie 20.00 - 22.00 uur, zaterdag 26/10 praktijk 09.00 - 12,30 uur

 

Locatie: De Groene Belevenis (P-plaats)

Docent: Milon Abrahamse

Inlichtingen cursus: 06-21331967 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte