12V. MINDFUL YOGA: VRIJHEID EN RUST IN JEZELF (Vroeg) - Jeannine de Klerk

€ 80,00

De inschrijving is gesloten

Deze lessen zijn voor iedereen die verlangt naar thuiskomen in lichaam en geest precies zoals die nu zijn. Je leert hoe je kunt omgaan met de draaimolen van het denken. Zodat je je er geen slaaf meer van voelt. Dat is vrijheid. Mindfulness, aanwezigheid in het moment, is dan ook het fundament van de lessen. Geen valse heiligheid maar yoga als het leven zelf: van diepe stilte tot schaterlachen. 

De lessen zijn een mengeling van verschillende disciplines die in elkaar overvloeien. Alles ten dienste aan diepgaande ontspanning. Daarbinnen moet er niets. De grenzen van jouw lijf zijn leidend. Het is de intentie van Jeannine dat iedereen zich welkom voelt. Ingrediënten: korte toegankelijke meditatie, oefeningen, aandacht voor de ademhaling en heerlijke eindontspanning. 

Mindful yoga als kapstok om innig met alles van en in jou te zijn. Jeannine is mindful coach, stembevrijder, docente yoga en trainer. Zij verzorgt ook yogalessen op retraites in binnen- en buitenland. 

Meebrengen: (meditatie) kussen of yogablok om op te zitten, (yoga)riem van ongeveer 1 1/2 m (kan ook ceintuur badjas zijn of een sjaal), evt. fleece dekentje voor eindontspanning

 

10 lessen op dinsdagochtend (vroeg) van 10.00 - 11.00 uur

Data: 15/1, 22/1, 29/1, 12/2 19/2, 5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4

Locatie: MFC Antares

Docent: Jeannine de Klerk

Inlichtingen cursus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 44 62 08 70

Inlichtingen organisatie: Alexander Artz | 06-20736977

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte