63. WEBSITE BOUWEN

website_bouwen
€ 60,00

7 plaatsen beschikbaar
Inschrijven

In deze workshop bouwen we in 3 lessen een mooie eigentijdse website. Er wordt stap voor stap een ontwerp gemaakt, de homepagina en subpagina’s ingevuld. De workshop is met name interessant voor verenigingen, stichtingen en kleine zelfstandigen waarvoor de kosten van het laten bouwen van een website te hoog zijn of waarvoor het onderhoud van een reeds bestaande website te gecompliceerd is.

In de workshop gebruiken we Jouwweb voor het bouwen en beheren van de website. Kennis van programmeren is niet nodig, enige basiskennis (bestandsbeheer, tekstverwerken etc.) is wél een vereiste. Verder is het belangrijk dat u een thema of onderwerp heeft waarvoor u een website wilt gaan bouwen. De website is helemaal gratis, door over te stappen naar een betaalde versie krijg je meer mogelijkheden.

Meebrengen: Laptop

Materiaalkosten: geen

Woensdagavond 20:00 - 22:00 uur

Datums: 9/3, 23/3, 30/3 2022

Locatie: Bibliotheek

Docent: Jan Luteijn

Inlichtingen cursusinhoud: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte