123. Workshop Ballonvouwen 7 december

ballonvouwen-1
€ 22,50

Deze cursus zit vol

Specificaties

07/12

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om ballonartiest te zijn?! Om ballonnen te kunnen vouwen?! Over je `knal-angst` heen te willen stappen?!

De ballonfluisteraar, Elvira de Kok, neemt je graag aan de hand mee. Zij leert je de eerst stappen van deze kunst. Maar pas op!! Als je hieraan begint….dan is er geen ontkomen meer aan. Het is super verslavend. Als je eenmaal de truc doorhebt kan en wil je niet meer stoppen. Het kost wél wat ballonnen. En zij hebben altijd het laatste woord. KNAL of pssssssssssst.

Er wordt gewerkt met groene ballonnen. Nee, niet alleen groene ballonnen. De ballonnen die gebruikt gaan worden zijn van latex. Het latex wordt gewonnen vanuit de rubberboom die in het regenwoud groeit. 

Er zijn 2 avonden 30/11 en 7/12. Beide avonden hebben een eigen thema. Hoe leuk is het om in november iets richting de goed heiligman te doen?! En zo is het thema voor deze avond richting de kerst. Beide avonden hebben gezamenlijk basis-stappen. Het verschil zit in de ballonfiguren die gemaakt gaan worden vanuit die stappen. Ballonnenervaring is niet nodig. Dit is écht de basis van het ballondenken. 

Deelnamekosten per persoon: € 22,50 (inclusief materiaalkosten).

Datum: Donderdag 7 december van 19.30 – 22.00 uur

Docent: Elvira de Kok
Locatie: Marcuskerk

Vragen over de cursusinhoud: l4abluf.nl
Vragen over de organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF