19. VRIJ TEKENEN EN SCHILDEREN VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN

€ 270,00

De inschrijving is gesloten
Onderwerpen als dieren, landschap, bloemen, menselijke figuren, dans, mode, abstracte compositie, worden aangegeven als handvat per les. Er kan gewerkt worden met behulp van foto's als ook vanuit de verbeelding. De begeleiding bestaat uit het delen van kennis over materialen, kleuren, het maken van een compositie, het toestaan van vrije expressie, het ontvangen van inspiratie als richtlijn, uitleg over wat kunst is met voorbeelden uit de kunstgeschiedenis. 
De kunstenaar als ontvanger van inspiratie inclusief meditatiebeoefening/start met rustige muziek-natuurgeluiden.
Werken in concentratie en stilte. Na afloop van de les bekijken we ieders werk waarbij de docent enkele kenmerken uitlicht waarvan we kunnen genieten.
Ontdek je talent en verdiep het door les te nemen en te gaan buiten wat je kunt en kent. Ervaar dat inspiratie bestaat. Vervul je wens om kunst te beoefenen. Het tijdens de lessen geboeid zijn door het werk levert je een heerlijke ontspanning op.
  
Uw docent is gediplomeerd aan de Gerrit Rietveld Academie Amsterdam en studeerde aan de Koninklijke Academie voor de Schone Kunsten Den Haag.

  

Meebrengen: schort / gemakkelijke informele kleding

 

Materiaalkosten: Inclusief

 

10 lessen op zaterdagochtend van 10.00 - 11.30 uur

Data: 7/9, 14/9, 21/9, 28/9, 5/10, 12/10, 2/11, 9/11, 16/11, 23/11

 

Locatie: Landweg 223

Docent: Mirjam Woltman

 

Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte