26. SCHOUDERTASJE VAN LEER MAKEN

€ 115,00

De inschrijving is gesloten
In deze cursus maak je een leren schoudertasje (ongeveer 25 bij 20 cm). Een tasje met een rits een lange riem die je over je schouder of cross-over kunt dragen. Een fijne tas voor als je uitgaat. In 3 intensieve lessen van 3 uur leer je de basisprincipes van het leer verwerken; hoe werk je vanaf een patroon, hoe snij en schalm je leer, hoe werk je op een professionele machine, welke fournituren gebruik je, welk leer is waar geschikt voor. Leer (nieuw en gebruikt) is te koop in het atelier.
Er wordt gewerkt in kleine groepjes van max. 4 deelnemers. Er is daardoor veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
Na de cursus ben je in staat om op professionele wijze te werken met leer, begrijp je de principes van het maken van een tas vanaf patroon en kun je goed omgaan met de machines. En natuurlijk ga je na les 3 naar huis met je eigen handgemaakte tas. 
De lessen vinden plaats in De Leerwerkplaats, het professionele lederwaren atelier in Leusden.

 

Meebrengen: Mocht je zelf leer en fournituren willen meenemen, doe dit dan gerust.

 

Materiaalkosten: Het tasje heeft een rits, gesp, holnieten en magneetsluitingen. Dit kost ongeveer € 6,-. Daarnaast is het mogelijk leer te kopen in het atelier.

 

3 lessen op dinsdagavond van 18.45 - 21.45 uur

Data: 5/11, 12/11, 19/11

 

Locatie: De Leerwerkplaats, Olmenlaan 8

Docent: Jacqueline Hakkenberg

Inlichtingen cursus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-28171179

Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte