31. CREATIEF SCHRIJVEN

€ 80,00

1 plaats beschikbaar
Inschrijven

Bij deze cursus staat het plezier in schrijven voorop. Tijdens de lessen, die om de week plaatsvinden, word je door middel van afwisselende werkvormen uitgenodigd tot het schrijven van allerlei korte teksten: verhalen, columns, gedichten, Japanse versvormen etcetera. Er is aandacht voor onder andere schrijftechniek, zintuiglijk en beeldend schrijven, perspectief, personages, opbouw en stijl. Associaties, tekstfragmenten en beeldmateriaal worden gebruikt als inspiratiebron. Ook het voorlezen van je tekst aan elkaar en het uitwisselen van ervaringen is leerzaam. Zo ontdek je of je tekst overkomt zoals je bedoeld had. Je leert makkelijker en origineler schrijven. Schrijfervaring is niet noodzakelijk, zin in schrijven wel.

Meebrengen: Pen en papier

6 lessen op dinsdagochtend van 09.45 - 12.00 uur
Data: 21/1, 4/2, 18/2, 3/3, 17/3, 31/3 2020

Locatie: De Groene Belevenis, Hamersveldseweg 107, 3833 GM Leusden

Docent: Wil de Graaf

Inlichtingen cursus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 033-4943696
Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte