36. ZIN IN KOFFIE EN KLEUREN CAFÉ

€ 75,00

De inschrijving is gesloten

Heeft u zin in kleuren, maar weet u niet hoe te beginnen? Heeft u tips nodig om de goede kleuren te kiezen en toe te passen? Of heeft u gewoon zin om lekker samen te kleuren, kopje koffie of thee erbij en een praatje? Marja van ’t Wel, auteur van de kleurboeken ZIN IN KLEUREN, helpt u op weg met tips en meer…‘ZIN IN KLEUREN’ kleurboek voor volwassenen gaat over dieren en de seizoenen. Kleuren is fijn en rustgevend. Ook als je wat minder energie hebt, is het heerlijk om te kleuren. KLEURRIJKE MOMENTEN ZIJN VITAMINEN VOOR DE MENS. Zin in kleuren gaat over het kenmerkende gedrag van dieren die ons een spiegel voor houden. Denk maar eens aan het verschil tussen het hert en de haan; teruggetrokken en aanwezig. Staan we daar nu eens bij stil en vertalen we dat naar onszelf, dan zien we ineens dat dieren ons leermomenten aanreiken waar we iets mee kunnen doen. Of waar we onszelf in herkennen. En hoe we dit spelender en kleurenderwijs wat kunnen bijsturen. Doelstelling: ontspanning – creativiteit – kleurbeleving – ontmoeting – verdieping.

Meebrengen: Kleurpotloden, puntenslijper en gom (niet verplicht).

5 lessen op donderdagochtend van 9.30 - 12.00 uur
Data: 27/2, 12/3, 26/3, 9/4, 23/4

Locatie: Eikenlaan 50

Docent: Marja van ’t Wel

Inlichtingen cursus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte