67. ACRYLVERF, TIPS EN TRICKS, SCHILDEREN MET PLEZIER

acrylverf
€ 145,00

De inschrijving is gesloten

U hoeft natuurlijk niet meteen de nieuwe Vincent van Gogh te worden maar heb je altijd al een kwast vast willen houden maar nooit over die drempel kunnen komen dan is dit je kans. Schilderen moet je leren, talent heb je en die moet je ontwikkelen. Je kunt op alles schilderen canvasdoek, papier, hout, glas, op de muur etc. Andere materialen erin verwerken. Geef de richting aan die jou het meeste inspireert. Wat betreft het onderwerp die kun je zelf kiezen of een gezamenlijk onderwerp om mee te beginnen. Bij voorkeur eigen materiaal meebrengen. Heb je interesse en je wilt graag ter inspiratie met anderen samenwerken geef je dan op dan gaan wij er wat leuks van maken. 

Meebrengen: Acrylverf, kwasten, palet, schort, oude lap, voorbeeld om te schilderen, maar er zijn ook voorbeelden aanwezig
Materiaalkosten: Geen (schildersdoekjes zijn evt. te koop)

10 x Maandagavond 19:30 - 21:30 uur
Data: 7/3, 14/3, 21/3, 28/3, 4/4, 11/4, 25/4, 9/5, 16/5, 23/5

Locatie: Marcuskerk

Docent: Mary van Westenbrugge

Inlichtingen cursusinhoud: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte