94. SNOEICURSUS FRUITBOMEN

snoeicursus
€ 40,00

De inschrijving is gesloten

Fruit uit eigen tuin is helemaal in. Moderne boompjes worden niet hoger dan 2 meter en kunnen plat tegen een muurtje of schuurtje worden geleid. Ook zijn er steeds meer terrasboompjes die in een border of in een grote bloempot kunnen staan. In kleine tuinen heerst een gunstig micro-klimaat, muren en schuttingen beschermen tegen koude en wind en houden de zomerwarmte lang vast.
Maar er moet ook gesnoeid worden. Kronen moeten worden gevormd. Gesteltakken moeten worden geleid. Wat te bestrijden? Hoe bemesten? Waar leer je dat? Snel en op een vrolijke en aanschouwende manier? Dat kan je doen in de boomgaard van Ton Sandig, fruitboomhovernier vanaf 1984, in Achterveld. Start van de cursus met koffie en thee om 09.30 uur – einde 12.00 uur.
Eerste een uurtje theorie in het atelier. Dan een uur praktijk in zijn boomgaard met 45 verschillende soorten fruitbomen. Na afloop ontvangen de deelnemers het hele verhaal in de vorm van een Reader, die digitaal worden gemaild. Hij blijft je Personal Fruit Coach die altijd klaar staat om vragen te beantwoorden en je te helpen met fruitige vragen.

1 les op zaterdag van 9.30 - 12.00 uur, incl. koffie of thee

Datum: 26/1

Locatie: Jan van Arkelweg 43, Achterveld

Inlichtingen cursus: Ton Sandig, 0342 45 2300,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.snoeicursus.nl

Inlichtingen organisatie: Alexander Artz | 06-20736977

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte