26. LEVENSKUNST

levenskunst
€ 35,00

20 plaatsen beschikbaar
Inschrijven

Levenskunst is hoe je omgaat met al wat het leven brengt. Met de fijne en gelukkige momenten, maar ook met ellende en tegenslag. Levenskunst is de balans vinden, een rustpunt misschien, zodat je niet ten onder gaat als het leven tegenvalt. Het is leren omgaan met de negatieve denkbeelden en gevoelens die ook in ons opwellen. Door de geschiedenis heen vinden we vele bronnen die ons kunnen inspireren om ritme en balans te vinden tijdens onze levensdans. Ik neem u mee op reis langs deze denkbeelden die u zullen uitdagen en verwonderen. Via het Oosterse denken, de Griekse filosofen en moderne denkers komen we steeds weer terug bij onszelf. Het is kijken in de spiegel die de levenskunstenaars ons voorhouden. Wellicht neemt u iets mee dat een beetje meer geluk brengt op uw eigen levensweg!

Aantal lessen: 3
Op dinsdagavond om 20:00 - 22:00 uur
Data: 14/3, 21/3, 28/3 2023

Docent: Jeroen Hoekstra
Locatie: De Groene Belevenis
Vragen over de cursusinhoud: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vragen over de organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte