31. ONTDEK MUZIEK

ontdek_muziek_foto_michiel2019
€ 17,00

14 plaatsen beschikbaar
Inschrijven

Luistert u graag naar klassieke muziek of naar Jazz? Laat u zich graag meevoeren op de eindeloze stroom betoverende melodieën met prachtige orkestraties of kunt u intens genieten van de weerbarstige moderne klanken van de 20e eeuw? Beleeft u ook zoveel plezier aan de zoetgevooisde klanken van Cooljazz of juist het enthousiasme en speelse van Bebop? Of bent u onbekend met klassieke muziek of Jazz maar wilt u er wel meer over weten en van genieten?
Componist en muzikant Michiel Heeneman neemt u graag mee in deze wondere wereld. 
In een prettige en intieme sfeer krijgt u in een avondvullend programma de mooiste klassieke en de fijnste Jazz muziek te horen. Aan de hand van geluidsfragmenten en uniek beeldmateriaal maakt u kennis met verschillende stijlperioden van Renaissance tot en met de 20e eeuw, en Swing tot en met hedendaagse Jazz. 

Na deze basiscursus heeft de beluisterde muziek u meer betekenis gegeven en zult u in de toekomst hopelijk nog meer genieten van klassieke muziek en de Jazz. 
Is dit de opmaat naar meer verdieping? Binnenkort komen er avonden gericht op alleen klassieke of alleen Jazz muziek.

Meebrengen: U hoeft niets mee te nemen

2 x Maandagavond 20:00 - 22:00 uur

Data: 4/10, 11/10
Locatie: Wijkkamer Alandsbeek

Docent: Michiel Heeneman

Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte