30. DE KRACHT VAN KLEDING EN KLEUR/ Ontdek de 10 geheimen van goed gekleed gaan

2_de_kracht_van_kleding_en_kleur
€ 35,00

17 plaatsen beschikbaar
Inschrijven

Met kleding en kleur draag je uit hoe je wilt overkomen en wat je wilt uitstralen. Kleding is daarmee een belangrijk en krachtig communicatiemiddel. Wil jij meer weten hoe jij jezelf opvallend goed kunt kleden, zodat jij met jouw outfit het verschil maakt en meer zichtbaar bent? Schrijf je dan in voor de interactieve lezing ‘De Kracht van Kleding en Kleur’. Imagostylist Berna de Jong laat je in deze interactieve lezing kennismaken met de wereld van kleding en kleur. Aan de hand van de 10 geheimen van goed gekleed gaan krijg je inzichten hoe je kledingkeuzes kunt maken voor een zelfverzekerde en krachtige uitstraling. Je krijgt tips en doet oefeningen zodat je een indruk krijgt hoe kleding en kleur(en) voor jou kunnen werken.

Meebrengen: Pen
Materiaalkosten: geen

1 Bijeenkomst op zaterdagmiddag om 14:00 - 16: 00 uur
Datum: 15 oktober
Opmerking: in het boekje staat een tweede datum, deze is vervallen.

Docent: Berna de Jong
Locatie: De Deel
Vragen over de cursusinhoud: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vragen over de organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte