30 LEZING BREIN & STRESS

30 LEZING BREIN & STRESS
€ 10,00

De inschrijving is gesloten

Na deze lezing heb je meer inzicht in de werking van je brein bij stress en weet je hoe je dit zelf kunt beïnvloeden.

Na deze lezing heb je meer inzicht in de werking van je brein bij stress en weet je hoe je dit zelf kunt beïnvloeden.

Als we stress ervaren werkt ons brein niet optimaal.

En als we tegen onszelf zeggen dat we ons niet druk hoeven te maken, kan het goed zijn dat ons gevoel daar niets van aantrekt. Hoe dit komt wordt duidelijk aan de hand van herkenbare voorbeelden.

Gelukkig zijn er nu eenvoudige methodes om onze stressbeleving wel direct zelf te beïnvloeden. Ontdek de kracht van je onderbewustzijn en hoe je hiermee samenwerkt. 

Eén van de aanwezigen kan zelf in een demonstratie het gemak, de snelheid en het resultaat van zo’n methode ervaren. En wie wil kan eenvoudig de ‘hele breinhouding’ aanleren die direct is in te zetten in geval van stress, heftige emoties en concentratieproblemen.

Deze lezing wordt gegeven door Ida Kuyk, Droomversneller. Zij is Life Coach, Health & Wellbeing PSYCH-K® Facilitator en Connection® Coach.

1 bijeenkomst op dinsdagavond van 19.45 - 22.00 uur

Datum: 9/3 (2021)

Locatie: De Deel, Zaaijer 60A

Docent: Ida Kuyk

Inlichtingen cursus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte