40. HALFEDELSTENEN, BASISCHAKRA EN DE KRACHT VAN KLEUREN

jessicabatjes
€ 225,00

De inschrijving is gesloten

In deze inspirerende workshop ontdek je op zes dinsdagavonden spelenderwijs de werking van de zeven basischakra en de bijbehorende halfedelstenen. Je neemt iedere keer je eigen basissetje mee. Steensgewijs onderzoek je intuïtief de (energetische) werking van halfedelstenen. Je leert welke basis-chakra er zijn en wat de impact van kleur heeft op je welbevinden.  We werken met visualisaties, meditaties en wisselen ervaringen uit. Nadruk ligt op de praktijk, het zelf ervaren van de stenen, de chakra en de kleuren.

"De cursus is een ontdekkingstocht naar het in balans brengen van je chakra’s, dus jezelf. Hoe de werking van edelstenen hiertoe in positieve zin kan bijdragen. Je krijgt inzicht in de ziel van een steen en handvatten aangereikt hoe je deze kunt inzetten als verrijking in je dagelijkse leven. Dit alles in klein groepsverband in een intieme setting onder deskundige en invoelende leiding van Jessika" (Ervaring van deelnemer. Voor meer ervaringen: www.levenskr8.nl)

Meebrengen: ELKE KEER MEENEMEN BASISSETJE 

RODE JASPIS (EERSTE CHAKRA), ORANJE CALCIET OF RODE CARNEOOL (TWEEDE CHAKRA), AMBER OF TIJGEROOG (DERDE CHAKRA), GROENE AVENTURIJN OF ROZE KWARTS (VIERDE CHAKRA), LAPIS LAZULI (VIJFDE CHAKRA), AMETHIST (ZESDE CHAKRA), BERGKRISTAL (ZEVENDE CHAKRA)

Materiaalkosten: inbegrepen in de cursusprijs, excl. basissetje

6 x Dinsdagavond 19:30 - 21:30 uur
Data: 28/9, 12/10, 26/10, 9/11, 23/11, 30/11 2021

Locatie: Parelduiker 16, Leusden

Docent: Jessika Batjes

Inlichtingen cursusinhoud: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte