41. SJAMANISTISCHE BRONNEN VAN KRACHT - WOMEN ONLY

41. SJAMANISTISCHE BRONNEN VAN KRACHT - WOMEN ONLY
€ 290,00

De inschrijving is gesloten

Je kunt er niet meer omheen, iedereen heeft het over sjamanen, sjamanisme, oude rituelen en gebruiken, de kracht van zusterschap! Maar wat is sjamanisme nou eigenlijk? Wat doet de sjamaan/sjamanka? En hoe kun je oude wijsheid en gebruiken van oerculturen die zeer dichtbij de natuur staan en er innig mee verweven zijn,  heden ten dage en in de praktijk als westerling integreren in je dagelijks leven? Hoe zorg je voor een stevige gronding? Hoe versterk je je band met de spirituele parallelle wereld van spirit, spirit helpers, het Heilige? Dat is waar wij actief mee aan de slag gaan tijdens de workshop Sjamanistische Bronnen van kracht. 
We werken met de seizoenen, de natuur, energetische oefeningen, meditaties, visualisaties, orakelkaarten en rituelen. Incidenteel werken wij ook buiten. 
Het is een ervaringsgerichte en interactieve workshop.  

Ik werk met kleine groepen van maximaal 4 deelnemers in huiselijke, intieme sfeer. 

N.B. Voor deze cursus is een stabiele persoonlijkheid en (goede) fysieke mobiliteit een vereiste. Bij twijfel graag telefonisch contact.

Jessika Batjes heeft een eigen praktijk voor sjamanistische coaching, healing en ritueelbegeleiding, www.levenkr8.nl

Meebrengen: Eigen ratel

Materiaalkosten: inbegrepen in de cursusprijs.

6 x Woensdagavond 19:30 - 21:30 uur
Data: 22/9, 6/10, 20/10, 3/11, 17/11, 1/12 2021

Locatie: Parelduiker 16, Leusden

Docent: Jessika Batjes

Inlichtingen cursusinhoud: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte