92. CURSUS ONTSTRESSEN

€ 23,50

De inschrijving is gesloten

Leer een handige tool waarmee je jezelf binnen enkele minuten snel en eenvoudig kunt ontstressen. Waar en wanneer je maar wilt.

Stress
Ergens tegenop zien, geïrriteerd zijn, jezelf laten afleiden, van slag zijn, piekeren, uitstelgedrag, slecht slapen, spanning voelen, ....het is een greep uit de vele stressreacties en die we allemaal wel herkennen. Stress is een onderbewuste reactie die zich vaak moeilijk laat beïnvloeden door onze bewuste geest. Gelukkig is er nu een tool die gelijk op onderbewust niveau werkt waardoor stress snel en blijvend wordt opgelost.

Inhoud
Je leert:- het ‘ABC van Ontstressen’ - stresssignalen herkennen- over de werking van het brein bij stress- over de invloed van mindset op stress en hoe dit te beïnvloeden. Met de ABC-tool neem je stress weg van allerlei soorten situaties. Het maakt daarbij niet uit of het om iets gaat uit het verleden, het heden of de toekomst. Je merkt dat je vanzelf anders over de stresssituatie gaat denken. Dit komt omdat je jezelf weer in ‘hele brein’ staat hebt gebracht en je hersenhelften weer optimaal samenwerken. Dit heeft direct een positief effect op je welbevinden, je gezondheid en je relaties.

Wil je dit ook? Geef je dan op voor deze cursus. Twijfel je of dit wat voor je is, kom dan eerst naar één van de lezingen Brein & Stress. Of geef je op voor een gratis kennismakingssessie op www.droomversneller.nl om zelf het effect van ‘het ABC’ te ervaren.

Twee dinsdagavonden 20.00 – 21.30 uur. Incl. koffie of thee.
Data 5 en 19 februari 2019

Locatie: Wijkkamer Rozengaarde
Docente: Ida Kuyk
Inlichtingen cursus: Ida Kuyk 06-13259090 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inlichtingen organisatie: Alexander Artz | 06-20736977

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte