61. HALFEDELSTENEN, BASIS CHAKRA EN DE KRACHT VAN KLEUREN

€ 115,00

1 plaats beschikbaar
Inschrijven
Tijdens deze cursus van vijf lessen op de dinsdagavond gaan we steensgewijs op onderzoek naar de (energetische) werking van edelstenen, we leren wat de basis-chakra zijn en welke impact de kracht van kleuren heeft op ons welzijn. Aan de hand van het door jou zelf meegebrachte setje van 7 stenen (rode jaspis, rode carneool of oranje calciet, tijgeroog, groene aventurijn of rozekwarts, lapis lazuli, bergrkristal en amethist) ontwikkelen we inzicht in de werking van deze stenen. Het is belangrijk dat je vanaf de eerste les het edelstenen setje bij je hebt en dat je het iedere keer meeneemt.
  
Jessika Batjes heeft een healing en coaching praktijk Levenskr8 op de Parelduiker 16 te Leusden (wijk Alandsbeek). Zij heeft ervaring in het begeleiden van kleine groepen (maximaal 5 deelnemers) waardoor er veel aandacht is voor elke cursist. Zorgvuldigheid, deskundigheid en het neerzetten van een prettige sfeer waardoor de cursisten zich veilig en op hun gemak voelen en er ook veel gelachen kan worden, typeren haar betrokken, alternatieve en spirituele manier van werken.
Meer informatie vind je op haar website www.levenskr8.nl.
 
Meebrengen: Setje edelstenen: rode jaspis, rode carneool of oranje calciet, tijgeroog, groene aventurijn of rozekwarts, lapis lazuli, bergkristal, amethist, notitieblokje, schrijfwaar, sloffen

 

5 lessen op dinsdagavond van 19.30 - 21.00 uur

Data: 24/9, 8/10, 15/10, 22/10, 29/10

 

Locatie: Parelduiker 16

Docent: Jessika Batjes

Inlichtingen cursus: 06-248564477

Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte