62. IN DE OVERGANG - SPIRITUELE VROUWENGROEP NAJAAR WINTER 2019

€ 165,00

5 plaatsen beschikbaar
Inschrijven
Ben jij in de overgang en heb jij zin om dit najaar/winter 2019 echt stil te staan bij jezelf, bij je proces, met een vaste vrouwengroep en op een vaste plek, in een warme en huiselijke omgeving, bij de Praktijk Levenskr8 op de Parelduiker 16, Leusden? Zin om jezelf weer te verbinden met jezelf in deze nieuwe levensfase, met wat er in je leeft, wat je raakt en je beroert, en waar je anders niet (in je eentje) aan toe komt? Zin om te delen, herkenning bij elkaar te vinden? Zin om in een klein groepje (maximaal 5 deelnemers) onder deskundige, zorgvuldige en liefdevolle begeleiding jezelf te herbronnen, je ziel en je hart te voeden?
Thema 's zijn: vrouw zijn, overgang, seizoenen (herfst, winter), wat je bezig houdt en wat er leeft in de groep. We werken met Meditaties, sjamanistische spiritualiteit, visualisaties, rituelen, binnen en buiten, (stilte)wandelingen en het najaar/winterseizoen. Voor meer informatie zie www.levenskr8.nl.
  
Jessika Batjes heeft een praktijk voor healing, coaching en begeleiding van (sjamanistische) rituelen. Zorgvuldigheid, deskundigheid en het neerzetten van een veilige sfeer kenmerken haar betrokken, spirituele en alternatieve manier van werken.

 

Meebrengen: Nieuwsgierigheid, notitieboekje, schrijfwaar, sloffen

 

7 lessen op woensdagavond van 19.30 - 21.30 uur

Data: 4/9, 18/9, 2/10, 16/10, 30/10, 4/12, 18/120

 

Locatie: Parelduiker 16

Docent: Jessika Batjes

Inlichtingen cursus: 06-24856447

Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte