64. SPIRITUELE AFSLANKGROEP (Voorjaar)

€ 150,00

5 plaatsen beschikbaar
Inschrijven
Tijdens de ervaringsgerichte Workshop Spiritueel Afslanken onderzoeken we de relatie tussen wie je bent en wat je echt voedt, inspireert/beweegt, en je lichaam. De verschillende oefeningen en meditaties verleggen de focus van eten naar wat je echt nodig hebt en belangrijk vindt in je leven. Je wordt je meer bewust van hoe je in het leven staat. Je ontwikkelt meer zelf respect en eigen liefde en leert op een meer ontspannen manier met (minder of anders) eten om te gaan waarbij het niet zo zeer gaat om het daadwerkelijk verliezen van kilo's maar om het "'lichter" staan in het leven.
Elke bijeenkomst begint met een moment van meditatie. Vervolgens een sharing waarin elke deelnemer vertelt hoe het met hem of haar gaat, hoe hij zich voelt, welke obstakels hij is tegengekomen, welke meevallers, welke supertrots momenten, dan volgt het weegmoment. Of in de groep, of op de gang, al naar gelang waar men zich het prettigst bij voelt. Het delen van het gewicht moedig ik aan maar is zeker niet verplicht.
We werken met meditaties, affirmaties, visualisaties, orakelkaarten en (sjamanistische) rituelen.
Je krijgt geen voedings- of dieetadviezen. Voor meer info zie www.levenskr8.nl

 

6 lessen op  maandagavond van 19.30 - 21.30 uur

Data: 17/2, 2/3, 20/4, 11/5, 25/6, 8/7

 

Locatie: Parelduiker 16

Docent: Jessika Batjes

Inlichtingen cursus: 06-24856447

Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte