27. SHOPPER VAN LEER MAKEN

27_fotor
€ 115,00

De inschrijving is gesloten
In het grote en goed uitgerust lederwarenatelier DE LEERWERKPLAATS ga je in drie lessen een eigen leren tas maken. 
Gedurende de lessen word je stap voor stap meegenomen in het vak van tassenmaker. Je hoeft daarom geen ervaring te hebben in het werken met leer. In het atelier zijn alle professionele gereedschappen en materialen aanwezig om je te leren snijden, schalmen en naaien. Je krijgt uitleg over de fournituren die je kunt gebruiken en over welk leer waar geschikt voor is. Aan het eind van de cursus heb je een ruime mooie leren shopper (A4 of groter) met schouderbanden, helemaal naar jouw smaak. Je zult verrast zijn hoeveel je kunt bereiken in 3 lessen.
In het atelier kun je nieuw of gebruikt leer en fournituren kopen. Maar mocht je zelf materiaal hebben dan is dit natuurlijk ook goed.
Het maximale aantal deelnemers is 4, dus er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Daarnaast zorgen wij er met elkaar ook altijd voor dat er een gezellige sfeer is.
 

Meebrengen: Mocht je zelf leer hebben, neem dit dan gerust mee. Noodzakelijk is dit niet.

Materiaalkosten: Afhankelijk van je keuzes tussen € 0,- en € 20,-

3 lessen op donderdagavond van 18.45 - 21.45 uur
Data: 30/1, 6/2, 13/2

Locatie: De Leerwerkplaats, Olmenlaan 8

Docent: Jacqueline Hakkenberg

Inlichtingen cursus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-28171179
Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte