29. SHOPPER VAN LEER MAKEN MET VOERING EN SLUITING

29_fotor
€ 150,00

1 plaats beschikbaar
Inschrijven
In het lederwarenatelier DE LEERWERKPLAATS ga je, heerlijk op de vrije zaterdagmorgen, in drie uitvoerige lessen een eigen leren shopper maken. Deze tas krijgt een voering en een sluiting.
Gedurende de lessen word je stap voor stap meegenomen in het vak van tassenmaker. Je hoeft daarom geen ervaring te hebben in het werken met leer. In het atelier zijn alle professionele gereedschappen, machines en materialen aanwezig om je te leren snijden, schalmen en naaien. Aan het eind van de cursus heb je een mooie A4 leren shopper met schouderbanden, helemaal naar jouw smaak. Een tas waar je jarenlang plezier van zult hebben. In het atelier kun je nieuw of gebruikt leer kopen. Maar mocht je zelf leer hebben dan is dit natuurlijk ook goed. Voeringstof is er voldoende aanwezig en kun je gratis gebruiken.
Het maximale aantal deelnemers is 4, dus er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding.
 
Meebrengen: Mocht je zelf leer hebben, voel je dan vrij dit mee te nemen. Leer kopen in het atelier is ook mogelijk.

Materiaalkosten: Afhankelijk van je keuzes tussen € 0,- en € 20,-

3 lessen op zaterdagochtend van 10.00 - 14.00 uur
Data: 16/5, 23/5, 30/5

Locatie: De Leerwerkplaats, Olmenlaan 8

Docent: Jacqueline Hakkenberg

Inlichtingen cursus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-28171179
Inlichtingen organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte