2V VERBOUWWOW ! VERBOUWEN HOE DOE JE DAT ?

verbouwwow_logo_
€ 60,00

5 plaatsen beschikbaar
Inschrijven

Verbouwing voorbereiden, hoe doe je dat?

Wil je je huis graag veranderen en verbouwen? Hoe pak je dat dan aan? 

Tijdens deze workshop leer je stapsgewijs hoe je een plan maakt voor een verbouwing en hoe je de voorbereiding hiervan aanpakt. 

Bekijk de mogelijkheden van je woning; wil je bijvoorbeeld een grotere keuken wat doe je dan? Scan de plattegrond onder begeleiding van een specialist en zie welke mogelijkheden er zijn bijvoorbeeld; uitbouwen, keuken en woonkamer wisselen, een muur uitbreken of is alleen het veranderen van de indeling al prima. Doe je eigen woonscan en optimaliseer zelf je plattegrond. Doe mee aan deze inspirerende workshop, we laten je door middel van een presentatie en voorbeeldmateriaal zien wat belangrijk is bij het bedenken, tekenen en voorbereiden van je verbouwing.  Je leert een bouwtekening lezen en een plattegrond op schaal tekenen met behulp van een schaal liniaal. Hoe maak je een goed onderbouwd plan om je twijfels om te zetten in actie. Je leert omdenken zodat je het optimale uit je woning kunt halen!  Laat je ook inspireren op de website www.avanwee.nl

Meebrengen: Indien je zelf tekenpotlood en/of schaalliniaal hebt, mag je dit mee nemen.  Eigen bouwtekening en/of plattegrond van je woning mee nemen.

1 les op vrijdagmiddag van 13.00-16.00 uur
Datum: 13/3

Locatie: Arnhemseweg 82, Leusden 

Docent: Annelies van Wee

Vragen over de cursus: 06-21940794 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vragen over de organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte