15V SCHILDERLES

€ 145,00

De inschrijving is gesloten

Wil jij je creativiteit uiten in schilderen en wil je wat meer te weten komen over de verschillende schildertechnieken. Wil je een bepaald effect krijgen in je schilderij? Kom dan bij de schildercursus.  De onderwerpen kunnen door de cursisten samen met de docent worden bepaald. Wat zou je willen leren? Stilleven, bloemen, landschap, portret/model of abstract… Wij kunnen een gezamenlijk thema of opdracht uitzoeken. Maar ieder kan ook zijn eigen thema kiezen. Bij de meeste lessen gaat de docent beginnen met een stukje theorie of het één of ander voordoen om de technieken duidelijk uit te leggen en te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Als je over een bepaalde techniek of theorie wat wilt weten, kunnen wij dit samen bespreken en behandelen. De docent geeft advies en begeleidt onder meer; compositie, licht/ donker effecten, warm/koud contrasten en weergeven van emoties in je schilderij. De docent respecteert het eigen inbrengen of manier van schilderen van cursisten. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in het schilderen en je vrij voelt om te schilderen.

Meebrengen: Cursisten zorgen zelf voor materiaal

14 lessen op donderdagavond van 20.30 - 22.30 uur
Data: 9/1, 16/1, 23/1, 30/1, 6/2, 13/2, 20/2, 5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4, 9/4,16/4

Locatie: Marcuskerk
Docent: An Hong

Vragen over de cursus: 06-55691496 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vragen over de organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte