18V ACRYLVERF, TIPS EN TRICKS, SCHILDEREN MET PLEZIER

€ 105,00

2 plaatsen beschikbaar
Inschrijven

U hoeft natuurlijk niet meteen de nieuwe Vincent van Gogh te worden maar heb je altijd al een kwast vast willen houden maar nooit over de drempel kunnen komen dan is dit je kans. Schilderen moet je leren, talent heb je en die moet je ontwikkelen. Met acrylverf kun je schilderen op canvas, papier, hout, glas, meubelstuk of een muur etc. Geef de richting aan die jou het meeste inspireert. Wat betreft het onderwerp die kun je zelf kiezen of een gezamenlijk onderwerp om mee te beginnen. Bij voorkeur eigen materiaal meebrengen. Heb je interesse en je wilt graag ter inspiratie met andere samenwerken geef je dan op dan gaan wij er wat leuks van maken. 

Meebrengen: Acrylverf, basiskleuren, rood,blauw,geel,wit,zwart,bruin,groen. Schildersdoek, papier of hout(Met gesso behandeld)Kwasten synthetisch of varkenshaar div.dikten. Wegwerpbordjes, krant, oud doekje en pot voor water.

10 lessen op maandagavond van 20.00 - 22.00 uur
Data: 6/1, 13/1, 20/1, 27/1, 3/2, 10/2, 17/2, 9/3, 16/3, 23/3

Locatie: Marcuskerk

Docent: Mary van Westenbrugge

Vragen over de cursus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-51893359
Vragen over de organisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte