Inschrijven voor een cursus

De cursussen van Latent Talent staan vermeld in de diverse hoofdrubrieken, bijvoorbeeld 'Beweging', 'Creatief', enz. U treft binnen de hoofdrubriek een lijst van op dat moment beschikbare cursussen aan. Door op de groene titelbalk van een cursus te klikken krijgt u gedetailleerde informatie.

Om zich vervolgens in te schrijven klikt u op de groene balk met de tekst 'Inschrijven'. U komt nu op de pagina waar u uw gegevens moet invullen.

N.B.: Voor iedere cursus dient u zich apart in te schrijven. Wilt u meerdere plaatsen op dezelfde cursus boeken, dan moet u zich voor iedere plaats apart inschrijven.

Nadat u uw e-mail adres, naam en telefoonnummer heeft ingevuld moet u een betaalmethode kiezen. U kunt direct betalen middels een iDEAL overboeking. Desgewenst kunt u voor een incassobetaling kiezen. Vergeet u niet uw bankrekeningnummer (IBAN) in te vullen.

Vink het vakje aan dat u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden en klik op 'Voltooien'

U krijgt op het door u opgegeven e-mailadres een bevestiging van uw inschrijving.

Komt u er niet uit: Digitaal Hulpplein

Elke maandagmorgen (m.u.v. feestdagen)10.00 - 12.00 (Bibliotheek en VVV zijn dan gesloten) kunt u voor vragen op digitaal gebied terecht op het Digitaal Hulpplein.  Aanmelding vooraf is niet nodig. U vindt het Digitaal Hulpplein helemaal achterin in het oude gedeelte van de bibliotheek. Telefonische inlichtingen op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur op 06-8334 3073

Gilde Leusden is niet aansprakelijk voor de gegeven adviezen.

Iets niet duidelijk?

Bel dan met de contactpersoon die bij iedere cursus vermeld wordt of gebruik het contactformulier.

Algemene voorwaarden

Zie ook onze algemene voorwaarden

Privacy beleid

Zie ook ons Privacybeleid

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte